Viljan att bli något.. | Martinas

Martinas

Annons

Viljan att bli något..

Har ni något dröm yrke? Jobbar ni med det nu? Jag har under en väldigt lång tid velat blir polis, ända sen jag var liten. Det har alltid varit ett “WOW” yrke. Tänk om. Ja ni vet! Förra hösten kom tre personer som jag jobbat/ gjort lumpen med in.. A V I S. Men jag sökte inte då.. 

I går fick jag reda på att tre stycken jag känner kommit in nu till januari. Olivia, Jonas & Gabbi. Jag är A V I S. Men jag sökte inte då.. 

Men nu har jag ju sökt.. och väntar på att få det där mejlet om att jag är kallad på fys tester. Tänk om jag inte ens får komma och göra dem!? Snacka om fail på den i så fall.. 

I dag övade jag kullerbyttor innan jag börja jobba. Har haft fobi för det. Fått för mig sen jag var liten. Men det gick fan skit bra. Låtsades att jag körde harres test 😉 låtsas hoppasde, kröp under osv. 
Sen maxa jag 2 km. Gick också bra, förutom att det känns som jag ska spy jämt. 9.05! Gött. Och då var det länge sen jag sprang.. 

När jag blir stor ska jag bli polis. Är jag stor nu? Snälla. Sjukt om man skulle komma in på första! Så impad på er som gör det. För även om man är den de söker är det inte alls säkert att man kommer in. Det styrs så mycket av hur många de tar in osv osv. Bara att ge sig på det igen. Jag kommer söka tills jag står där. 

Vad tror ni? Skulle jag passa som polis? 

1419.previewpolis_166748214polis3ridande-polis_43097931

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Myh

  Önskar att jag också hade ett drömyrke. Jag kommer aldrig på mitt. Känns asjobbigt ju! Vill också veta vad jag vill bli när jag blir stor. Kan tänka mig så mycket!
  Och på frågan om du skulle passa som polis, så svarar jag ja. Visst har vi inte setts på flera år, men något säger mig att du skulle passa 🙂

  1. martinasnya

   Det förstår jag.. Det är skitsvårt och man känner sig inte hel på något sätt när man inte vet! För mig har varje år varit super frustrerande i väntan på att man kan börja söka osv. Sen har man ingen aning om hur lång tid det tar innan man kommer in. Vad ska jag göra fram tills dess? rastlös som jag är.. Men det löser sig! Hoppas du kan hitta något 🙂
   Tack vad snäll du är 🙂

Annons
stats