När du bara kan stå och se på.. | Martinas

Martinas

Annons

När du bara kan stå och se på..

Hej på er. Onsdag är det idag. Det regnar inte 🙂 Mycket trevligt!!! I dag har vi gått promenad, rensat kyl, målat en dop present- bilder kommer så småningom, pratat med mamma & pappa, joggat med hundarna, lagat mat & duschat. 

Nu sitter jag här. Borde börja med den sista rättspykiatri uppgiften. känns b l ä. Får se hur det blir med den saken. 

Ska baka äpplepaj av äpplen jag plockade i mammas trädgård, frågan är vart mitt recept block är!? har ett recept från mormor där man värmer geggan som är på så den blir helt knäckig, älskar när det är så 🙂 
 

Sen ska jag göra en till beställning, kanske träna Jackson lite. Se hockey i kväll + bonde! 

Vad har ni för er en onsdag som denna? 

PÖSS

Tack till alla mina underbara vänner som visar att ni bryr er. Ni är guldvärda <3

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats