Jag vänjer mig inte | Martinas

Martinas

Annons

Jag vänjer mig inte

Vid att vara ensam. Ensamheten i sig är inget problem. Och numer är den ju egentligen lyxig eftersom Jackson är hos mig <3 <3
Men när man vet att man skulle ha varit en till. Att man skulle lagat mat ihop, krypa ner bredvid någon och så vidare. Då är det bara jävligt jobbigt. Att alltid när folk frågar vad man ska göra, eller när man pratar om sin sambo så får man förklara att vi mer är särbo. För han är aldrig hemma. Ja inget problem egentligen. Men jävligt trött på det bara. Har väl gått 3-4 veckor nu och är 3 veckor kvar. 
Att ses max 2 heldagar/vecka är lite. Jag är jävligt trött på det. 

Men det är bara gilla läget. Just idag är jag bara BITTER!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. martinasnya

      Ja det är riktigt jobbigt. Och tråkigt! Tack, vad bra 🙂
      Haha ja jag kallar honom för det ibland faktiskt 😉

Annons
stats